HP LaserJet Pro M 1212 NF MFP

HP
M 1212 NF MFP
HP LaserJet Pro M 1212 NF MFP
75 1172 DKK

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet Pro M 1212 NF MFP