HP LaserJet P 2056 / D / DN / X

HP
2056 / D / DN / X
HP LaserJet P 2056 / D / DN / X
119 2492 DKK

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet P 2056 / D / DN / X. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 2056 / D / DN / X