HP LaserJet P 2053 / D / DN / X

HP
2053 / D / DN / X
HP LaserJet P 2053 / D / DN / X
119 2492 DKK

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 2053 / D / DN / X