HP LaserJet P 1505 / n

HP
1505 / n
HP LaserJet P 1505 / n
106 1285 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner tilbyder et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet P 1505 / n. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 1505 / n