HP LaserJet P 1108 / W

HP
1108 / W
HP LaserJet P 1108 / W
75 1134 DKK

BilligToner forhandler en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet P 1108 / W. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet P 1108 / W