HP LaserJet M 2727 / NF MFP / NFS MFP

HP
2727 / NF MFP / NFS MFP
HP LaserJet M 2727 / NF MFP / NFS MFP
271 1370 DKK

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet M 2727 / NF MFP / NFS MFP