HP LaserJet M 1132 MFP

HP
1132 MFP
HP LaserJet M 1132 MFP
58 1168 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet M 1132 MFP. Vi bestræber os på at tilbyde et stort udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet M 1132 MFP