HP LaserJet 3320 / MFP / N / N MFP

HP
3320 / MFP / N / N MFP
HP LaserJet 3320 / MFP / N / N MFP
151 780 DKK

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet 3320 / MFP / N / N MFP