HP LaserJet 1010

HP
1010
HP LaserJet 1010
72 738 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard LaserJet 1010. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP LaserJet 1010