HP Envy 4527 e-All-in-One

4527 e-All-in-One HP
HP Envy 4527 e-All-in-One
141 364 DKK

Til visse modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Envy 4527 e-All-in-One. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere