HP Envy 4526 e-All-in-One

4526 e-All-in-One HP
HP Envy 4526 e-All-in-One
141 364 DKK

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Envy 4526 e-All-in-One. Vi bestræber os på at tilbyde det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Tips og tricks til HP Envy 4526 e-All-in-One

Viser printeren stadig, at toneren er tom efter, at der er isat ny toner, kan det skyldes, at printeren ikke har registreret den nye toner. Det sker desværre en gang imellem både med originale og med kompatible tonere.

Hvis du følger nedenstående resetvejledning, kan det løse problemet.

Tænd printeren

  1. Åben frontklappen ind til toneren og lad den stå åben
  2. Tryk på MENU i 5 sek. til der står reset eller nulstilling
  3. Tryk ned til der står tnr-hc
  4. Tryk OK
  5. Tryk på STOP-knappen
  6. Luk frontklappen ind til toneren
  7. Lad printeren varme op