HP Envy 4525 e-All-in-One

4525 e-All-in-One HP
HP Envy 4525 e-All-in-One
141 364 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Envy 4525 e-All-in-One. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere