HP Envy 4522 e-All-in-One

4522 e-All-in-One HP
HP Envy 4522 e-All-in-One
141 364 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Vis mere