HP DeskJet F 4473

HP
F 4473
HP DeskJet F 4473
112 535 DKK

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet F 4473. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet F 4473