HP DeskJet F 4472

HP
F 4472
HP DeskJet F 4472
112 535 DKK

Vi forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet F 4472. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet F 4472