HP DeskJet F 4292

HP
F 4292
HP DeskJet F 4292
112 469 DKK

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet F 4292. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte en hel del billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet F 4292