HP DeskJet F 4283

HP
F 4283
HP DeskJet F 4283
112 469 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid leverer lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet F 4283. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der løbende kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet F 4283