HP DeskJet F 4224

HP
F 4224
HP DeskJet F 4224
112 535 DKK

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet F 4224. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der løbende tilføjes nye produkter.

Til nogle modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet F 4224