HP DeskJet D 5500

HP
D 5500
HP DeskJet D 5500
112 535 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet D 5500. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet D 5500