HP DeskJet D 4155

HP
D 4155
HP DeskJet D 4155
120 429 DKK

Lige siden vi begyndte at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet D 4155. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet D 4155