HP DeskJet D 2663

HP
D 2663
HP DeskJet D 2663
112 535 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, da de næsten altid giver samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vi sælger en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet D 2663. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet D 2663