HP DeskJet D 2660

HP
D 2660
HP DeskJet D 2660
112 535 DKK

BilligToner forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet D 2660. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, da der løbende lanceres nye produkter.

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet D 2660