HP DeskJet D 1600

HP
D 1600
HP DeskJet D 1600
112 535 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet D 1600. Vi lægger os i selen for at tilbyde et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet D 1600