HP DeskJet 9803 / D

HP
9803 / D
HP DeskJet 9803 / D
60 900 DKK

Lige siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 9803 / D. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 9803 / D