HP DeskJet 9800 / D

HP
9800 / D
HP DeskJet 9800 / D
59 900 DKK

Vi sælger en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 9800 / D. Vi bestræber os på at have et stort udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du kan også skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 9800 / D