HP DeskJet 5943

HP
5943
HP DeskJet 5943
100 900 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner.dk tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 5943. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 5943