HP DeskJet 3635

3635 HP
HP DeskJet 3635
141 364 DKK

BilligToner.dk forhandler et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 3635. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der en gang mellem kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere