HP DeskJet 3059 a

HP
3059 a
HP DeskJet 3059 a
129 914 DKK

Vi tilbyder en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 3059 a. Vi bestræber os på at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, da der løbende kommer nye produkter til.

Til visse printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 3059 a