HP DeskJet 3055 / a / All-in-One

HP
3055 / a / All-in-One
HP DeskJet 3055 / a / All-in-One
128 914 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i åbningstiden.

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 3055 / a / All-in-One. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, da der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 3055 / a / All-in-One