HP DeskJet 2546 / P

HP
2546 / P
HP DeskJet 2546 / P
129 914 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 2546. Vi bestræber os på at have det største udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at du køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 2546 / P