HP DeskJet 2542

HP
2542
HP DeskJet 2542
129 914 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal udskrifter i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er de samme som i en originalpatron.

Siden vi begyndte at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet nye produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vi forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 2542. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 2542