HP DeskJet 2100

2100 HP
HP DeskJet 2100
141 364 DKK

Har du spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer lige så mange prints i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

BilligToner.dk sælger et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 2100. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Vis mere