HP DeskJet 1514

HP
1514
HP DeskJet 1514
129 914 DKK

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 1514. Vi lægger os i selen for at have et bredt udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i webshoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle printere fra standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 1514