HP DeskJet 1510

HP
1510
HP DeskJet 1510
129 914 DKK

Siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet nye produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de stort set altid giver lige så mange udskrifter i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 1510. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 1510