HP DeskJet 1050 / a / a CQ198B / a All-In-One / se

HP
1050 / a / a CQ198B / a All-In-One / se
HP DeskJet 1050 / a / a CQ198B / a All-In-One / se
129 914 DKK

Til visse printere fra standard findes der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer lige så mange udskrifter i samme høje standard som de originale. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk forhandler en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 1050 / a / a CQ198B / a All-In-One / se. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er man-fre mellem klokken 9:00 og 17:00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 1050 / a / a CQ198B / a All-In-One / se