HP DeskJet 1000 / C / CSE / CXI

HP
1000 / C / CSE / CXI
HP DeskJet 1000 / C / CSE / CXI
129 914 DKK

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme gode standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Vi forhandler et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard DeskJet 1000 / C / CSE / CXI. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP DeskJet 1000 / C / CSE / CXI