HP Color LaserJet CP 1518 / NI

HP
1518 / NI
HP Color LaserJet CP 1518 / NI
99 1836 DKK

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner forhandler en lang række blækpatroner til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet CP 1518 / NI. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre mærker.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage mellem klokken 9 og 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 1518 / NI