HP Color LaserJet CP 1517 / N / NI

HP
1517 / N / NI
HP Color LaserJet CP 1517 / N / NI
99 1836 DKK

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at man køber de kompatible, idet de næsten altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Lige siden vi startede med at forhandle billige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udbuddet af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor forhandler vi i dag ikke bare tonere og blækpatroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre printermærker.

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet CP 1517 / N / NI. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så hold øje med denne side, idet der løbende lanceres nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 1517 / N / NI