HP Color LaserJet CP 1217

HP
1217
HP Color LaserJet CP 1217
99 1836 DKK

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Vi forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet CP 1217. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at noget mangler på listen, så hold øje med denne side, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Lige siden vi begyndte at sælge billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre printermærker.

Til visse printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de næsten altid giver lige så mange prints i samme høje kvalitet som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 1217