HP Color LaserJet CP 1216

HP
1216
HP Color LaserJet CP 1216
99 1836 DKK

Vi tilbyder et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet CP 1216. Vi lægger os i selen for at have en lang række produkter til lige præcis din printer, herunder kompatible blækpatroner, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der løbende lanceres nye produkter.

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vores råd er, at du køber de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange udskrifter i samme gode standard som de originale. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for 2 timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 1216