HP Color LaserJet CP 1215

HP
1215
HP Color LaserJet CP 1215
99 1836 DKK

Siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til danskerne tilbage i 2010, er udvalget af produkter blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

BilligToner.dk sælger en lang række blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet CP 1215. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din printer, også kompatible blækpatroner, men mener du, at dermanger noget på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Til visse modeller af mærket standard findes der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er som regel væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, da de stort set altid giver samme antal prints i samme høje kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte patroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i vores kundeservices åbningstid.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 1215