HP Color LaserJet CP 1214 / N

HP
1214 / N
HP Color LaserJet CP 1214 / N
100 99999 DKK

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vores råd er, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt inden for to timer i åbningstiden.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er udvalget af varer i shoppen blevet større og større i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CP 1214 / N