HP Color LaserJet CM 1512 / A / H / NFI / W

HP
1512 / A / H / NFI / W
HP Color LaserJet CM 1512 / A / H / NFI / W
99 1836 DKK

Til nogle printere fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er ofte væsentligt billigere end de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

BilligToner tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet CM 1512 / A / H / NFI / W. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg til lige netop din printer, også kompatible blækpatroner, men synes du, at noget mangler på listen, så opfordrer vi til, at du holder øje med listen, idet der løbende kommer nye produkter til.

Har du spørgsmål til vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er mandag til fredag mellem klokken 9:00 og 17:00, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at sælge prisvenlige tonere og blækpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til en lang række mindre mærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet CM 1512 / A / H / NFI / W