HP Color LaserJet 5500 / DN / DTN / HDN / N

HP
5500 / DN / DTN / HDN / N
HP Color LaserJet 5500 / DN / DTN / HDN / N
533 3172 DKK

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Vi svarer normalt i løbet af to timer i åbningstiden.

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. Disse er som regel en hel del billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at du vælger de kompatible, da de i langt de fleste tilfælde leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet 5500 / DN / DTN / HDN / N. Vi lægger os i selen for at tilbyde en lang række produkter til lige præcis din standard-printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem tilføjes nye produkter.

Siden vi startede med at sælge billige tonere og blækpatroner til danskerne for snart ti år siden, er udbuddet af produkter blevet større og større i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke bare patroner til de store populære brands, men også til en lang række mindre printermærker.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet 5500 / DN / DTN / HDN / N