HP Color LaserJet 4730 / MFP / X MFP / XM MFP / XS MFP

HP
4730 / MFP / X MFP / XM MFP / XS MFP
HP Color LaserJet 4730 / MFP / X MFP / XM MFP / XS MFP
551 3437 DKK

Til nogle modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de næsten altid giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genbruge brugte originalpatroner, hvorfor alle delene er de samme som i en originalpatron.

Har du spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også skrive en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Lige siden vi startede med at sælge billige printerpatroner til de danske forbrugere for snart ti år siden, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at vi har fået flere og flere kunder. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store populære mærker, men også til et stort udvalg af mindre printermærker.

Vis mere