HP Color LaserJet 4610 / N

HP
4610 / N
HP Color LaserJet 4610 / N
442 575 DKK

Lige siden vi startede med at sælge prisvenlige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der hele tiden kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Derfor tilbyder vi i dag ikke kun patroner til de store kendte mærker, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Til visse modeller af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver lige så mange prints i samme gode kvalitet som de originale. De kompatible patroner fremstilles ved at genbruge brugte patroner, så samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet 4610 / N