HP Color LaserJet 1600

HP
1600
HP Color LaserJet 1600
205 1455 DKK

Til visse printere fra standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte en hel del billigere end de originale blækpatroner, men vores råd er, at man vælger de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal udskrifter i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner produceres ved at genbruge brugte patroner, hvorfor samtlige dele er de samme som i en originalpatron.

BilligToner.dk forhandler en lang række produkter til standard-printere, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Color LaserJet 1600. Vi lægger os i selen for at have det største udvalg til lige præcis din printer, herunder kompatible produkter, men synes du, at dermanger noget på listen, så hold øje med listen, da der en gang mellem lanceres nye produkter.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med produkterne i vores webshop eller din ordre, skal du altid være velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi inden for to timer i åbningstiden.

Vis mere

Følgende patroner passer til HP Color LaserJet 1600