Epson WorkForce PRO WP 4545 / DTWF / DTWN

Epson
PRO WP 4545 / DTWF / DTWN
Epson WorkForce PRO WP 4545 / DTWF / DTWN
33 298 DKK

Til nogle printere af mærket standard sælges der såkaldte kompatible blækpatroner. De er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale produkter, men vi anbefaler, at man køber de kompatible, idet de stort set altid leverer samme antal prints i samme gode kvalitet som de originale. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, hvorfor samtlige dele er identiske med dem i en originalpatron.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din levering, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne mandag til fredag mellem kl. 9 og 17, og du er også velkommen til at sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

Vi tilbyder en lang række produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard WorkForce PRO WP 4545 / DTWF / DTWN. Vi lægger os i selen for at tilbyde det største udvalg til lige netop din printer, herunder kompatible blækpatroner, men synes du, at listen er mangelfuld, så opfordrer vi til, at du holder øje med denne side, idet der løbende kommer nye produkter til.

Vis mere

Følgende patroner passer til Epson WorkForce PRO WP 4545 / DTWF / DTWN