Epson WorkForce PRO WP 4500

Epson
PRO WP 4500
Epson WorkForce PRO WP 4500
33 107 DKK

Til nogle printere af mærket standard findes der såkaldte kompatible produkter. Disse er ofte væsentligt billigere sammenlignet med de originale blækpatroner, men vores råd er, at du vælger de kompatible, idet de i langt de fleste tilfælde giver samme antal prints i samme gode kvalitet som originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner fremstilles ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Siden vi startede med at forhandle billige printerpatroner til danskerne for snart ti år siden, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund forhandler vi i dag ikke kun patroner til de store kendte brands, men også til et stort udvalg af mindre mærker.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores produkter eller din ordre, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vi sidder klar ved telefonerne man-fre fra 9 til 17, og du kan også sende en e-mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i åbningstiden.

BilligToner forhandler et stort udvalg af produkter til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard WorkForce PRO WP 4500. Vi lægger os i selen for at have et stort udvalg til lige præcis din printer, også kompatible produkter, men synes du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, da der løbende tilføjes nye produkter.

Vis mere

Følgende patroner passer til Epson WorkForce PRO WP 4500