Epson Stylus SX 515 / W

SX 515 / W Epson
Epson Stylus SX 515 / W
28 433 DKK

Hvis du har spørgsmål til produkterne i vores webshop eller din levering, skal du altid være velkommen til at kontakte BilligToners kundeservice. Vores telefontid er alle hverdage fra 9 til 17, og du kan også sende en mail til os på info@billigtoner.dk. Normalt svarer vi i løbet af 2 timer i vores kundeservices åbningstid.

Lige siden vi begyndte at forhandle billige printerpatroner til de danske forbrugere tilbage i 2010, er der jævnligt kommet flere produkter til i takt med, at skaren af kunder er vokset. Af samme grund tilbyder vi i dag ikke kun tonere og blækpatroner til de store kendte mærker, men også til en lang række mindre mærker.

BilligToner sælger et stort udvalg af blækpatroner til printere fra standard, og herunder ser du udvalget af patroner til din standard Stylus SX 515 / W. Vi bestræber os på at have en lang række produkter til lige netop din standard-printer, også kompatible produkter, men mener du, at listen er mangelfuld, så hold øje med listen, idet der en gang mellem lanceres nye produkter.

Til visse modeller fra standard sælges der såkaldte kompatible produkter. De er som regel væsentligt billigere end de originale blækpatroner, men vi anbefaler, at man vælger de kompatible, da de stort set altid leverer samme antal prints i samme høje standard som originale blækpatroner. De kompatible patroner produceres ved at genopfylde brugte originalpatroner, så alle delene er identiske med dem i en originalpatron.

Vis mere